Приличка школа у корак са савременим трендовима образовања

ОШ ,,Сретен Лазаревић”  из Прилика купила је 3Д штампач из сопственог буџета у вредности око 70 000 динара. Ова савремена машина биће од великог значаја каже професорка технике и информатике, Сања Мијаиловић. Деца су веома заинтересована за рад и у сарадњи са професорима у наредном периоду планирају три важна пројекта.

Нови успеси наших глумаца

   IMG bcc2e223a0bbb2e7008d7a8d0dd5b471 VЗавршено је снимање и друге представе коју су чланови наше драмске секције припремили  у сарадњи са Црвеним крстом из Ивањице. Представа која носи назив "Кључ за срећу" има јасне поруке које су ученици желели да поделе са публиком. Представа је, због тренутне ситуације, снимљена и биће приказана за Дан школе. Аутор текста и редитељ представе је наставница Верица Костић, руководилац секције и наставник српског језика и књижевности у нашој школи.

 

Opširnije: Нови успеси наших глумаца

У СУСРЕТ ВАСКРСУ

     У току месеца априла ученици другог разреда су са својим учитељицама Лелом Ћурчић и Оливером Ћојбашић на часовима пројектне наставе, ликовне културе и часовима одељењског старешине стварали радове како би уредили пано у холу школе занимљивим приказима везаним за пролеће и Васкрс.
                                                                СРЕЋАН ПРАЗНИК!
                                                              ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Opširnije: У СУСРЕТ ВАСКРСУ

Пројекат ,,Промоција хуманитарних вредности"

  IMG 68b674142538b705a174d54d5326a766 VОрганизација Црвени крст из Ивањице и наша школа по други пут реализују  пројекат такмичарског карактера ,,Промоција хуманитарних вредности". Наставница српског језика и књижевности из наше школе Верица Костић написала је драмски текст  и заједно са члановима драмске секције, ученицима  четвртог разреда, Aнђелом Араповић, Милицом Араповић, Дуњом Стевић, Емилијом Костић, Павлом Вуловић , Николом Станковић и Сашом Грујовић,  припремила представу ,,Ко има чаробну моћ". Представа шаље јасну поруку о важности толеранције и хуманости међу школском децом. Због епидемиолошке ситуације такмичење ће бити онлајн. 

Opširnije: Пројекат ,,Промоција хуманитарних вредности"