ЈАВНИ ПОЗИВ за подношење понуда у отвореном поступку за прехрамбене намирнице за школску кухињу

На основу члана 60. став 1. тачка 1. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС", број 124/12, 14/15 и 68/15) , Основна школа „Сретен Лазаревић“ , 32252 Прилике, о б ј а в љ у је ЈАВНИ ПОЗИВ за подношење понуда у отвореном поступку за прехрамбене намирнице за школску кухињу.

Opširnije: ЈАВНИ ПОЗИВ за подношење понуда у отвореном поступку за прехрамбене намирнице за школску кухињу

Васкрс, један од највећих хришћанских празника - предавање

     У среду, 17. априла 2019. године, у спортској хали наше школе, одржано је предавање на тему једног од највећих хришћанских празника, Васкрса. Предавање је одржано у оквиру Пројекта за предузетништво, а присуствовали су сви ученици школе, као и њихови наставници.

   Присутнима су се обратили  вероучитељ школе, Аранђел Петровић и наставник историје, Вера Нешовановић. Говорили су о настанку хришћанске религије, прогону хришћана које почиње распећем сина Божијег, Исуса Христа, а завршава се 300 година касније, Миланским едиктом 313. године, када ова религија постаје слободна.

Opširnije: Васкрс, један од највећих хришћанских празника - предавање

Matematičko takmičenje ,,Misliša" - pohvale

   Matematičko takmičenje ,,Misliša", u našoj školi održano je 14. marta 2019. godine. Pohvaljeni za najbolje rezultate su: Pavlović Igor II1, Petaković Luka III1 i Jovanović Dunja III2.