ОБАВЕШТЕЊЕ - ПОЧЕТAK ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

  У понедељак 18. 01. 2021. године за ученике основних и средњих школа почиње друго полугодиште школске 2020/21. У наставку текста прочитајте важне информације везане за  организацију наставе у нашој школи.

Opširnije: ОБАВЕШТЕЊЕ - ПОЧЕТAK ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

ТРАДИЦИОНАЛНИ СВЕТОСАВСKИ KОНKУРС НАШЕ ШKОЛЕ

 
  Стручно веће за српски језик и књижевност, у сарадњи са Стручним већем за разредну наставу, Тимом за културну и јавну делатност школе, наставником ликовне културе и вероучитељем, уз подршку директора школе, расписује традиционални Светосавски конкурс за ученике наше школе.

Opširnije: ТРАДИЦИОНАЛНИ СВЕТОСАВСKИ KОНKУРС НАШЕ ШKОЛЕ

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

 

IMG 2a55238cdd1fda21ce9b37f6a081ecb4 V

 

 Ученици трећег разреда наше школе, заједно са својим родитељима, припремили су новогодишње пакетиће за двоје својих другара.

  Ово није први пут да они чине један тако леп и хуман гест.

  Захвални смо што својим примером шире љубав и хуманост .

Међународни литерарни конкурс „Млади чувари српске народне културе” - награђени

 logoСтручни жири Међународног литерарног конкурса за ученике „Млади чувари српске народне културе”  у организацији Удружења „Чувари дела Вука Kараџића”  из Чачка (Огранка Вукове задужбине) и под покровитељством Града Чачка, 14. децембра 2020. године донео је одлуку о најуспешнијим учесницима овог конкурса. Резултати конкурса показују да су наши ученици још једном показали велики стваралачки дар и креативност и тиме оправдали дугогодишњу улогу наше школе у очувању народне баштине у нашем крају.

Opširnije: Међународни литерарни конкурс „Млади чувари српске народне културе” - награђени