Дечја позоришнa представа ,,Осећања“ - Нушићијада

   nuš1 Драмска секција наше школе имала је част да се својом позоришном представом ,,Осећања“, представи публици првог дана фестивала комедије ,,Нушићијада“, 23. августа 2019., у 15 часова, на великој сцени Дома културе у Ивањици. Популарна и забавна тема, изузетно талентована деца глумци, одлична музика

, сценографија и костими, учинили су да бројна публика буде одушевљена представом, а тим наставника који је радио са децом, Верица Костић, Маријана Радовановић, Ана Павловић и Данка Вучићевић, буде поносан на своје ученике.

 

nuš2

nuš3

nuš4

nuš5

nuš6

 

nuš7a

nuš7

nuš8

 

   Другог дана ,,Нушићијаде“, на дечјој сцени у градском парку у Ивањици, нашу школу представљали су ученици другог разреда. Казивањем текста којим је на Окружном такмичењу у лепом говору освојила треће место, наступила је Емилија Костић, а сви ученици отпевали су песму на енглеском језику ,,Baby Shark “. Са својим учитељицама Мирјаном Араповић и Данком Вучићевић и наставницом енглеског језика Маријаном Радовановић, имали су прилику да гледају дечји програм и представе за децу, као и да уживају у игри и дружењу у парку.

nuš9

nuš10

nuš11

nuš12

nuš13

nuš14

nuš15