Јесењи крос

17

 

    У оквиру школе, 10. октобра 2018. године одржан је јесењи крос. На кросу су учествовали ученици свих узраста. Ученици који су освојили прва три места су награђени медаљама. Један од циљева овогодишњег кроса био је да нас подстакне да се више бавимо спортом јер "у здравом телу je здрав дух".

Opširnije: Јесењи крос

Научни камион

V5IMG 20181006 134341

Научни камион Центра за промоцију науке гостовао је у Чачку од 4. до 8. октобра. На два спрата Научног камиона одвијао се богат научнопопуларни програм. Група ученика наше школе од 4. до 8. разреда посетила је камион, 6. октобра. Имали су прилику да посматрају интерактивну изложбу и да учествују у неколико радионица.

Тога дана и радионица наставнице из наше школе Верице Костић била је део програма Научног камиона. Kроз радионицу под називом „На позорници – игром до сазнања“ ученици поменутог узраста откривали су на који начин кроз игру уче и богате своја знања.

Програм у научном камиону реализовали су тимови Центра за промоцију науке и Регионалног центра за стручно усавршавање Чачак. Поносни смо што је наша школа била део ове веома значајне активности.

Opširnije: Научни камион

Јесењи крос

    Јесењи крос у ношој школи одржан је 10. октобра 2018. године на спортским теренима школе. Имена победника међу ученицима млађих разреда погледајте овде.  

МАСКЕНБАЛ ,,ПРИЛИЧКА БАЈКА"

    Петог дана Дечје недеље, 5. октобра, наша школа организовала је фестивал маште и креативности, изражен кроз маске учесника, маскенбал ,,Приличка бајка”.


MAS2IMG 20181005 145819 398 1

Opširnije: МАСКЕНБАЛ ,,ПРИЛИЧКА БАЈКА"

Svetski dan životinja

  4. oktobar 2018.

 
     L420181004 102447 Povodom Svetskog dana životinja, koji se obeležava 4. oktobra, u našoj školi organizovana je izložba leptirova koje su sakupili izviđači izviđačkog odreda ,,Ratko Sofijanić" iz Ivanjice. Prigodno predavanje o izloženim vrstama održao je starešina odreda Raško Savić, koji je posebnu pažnju obratio na značaj očuvanja vrste, ne samo leptirova, nego i ostalih životinja.

   Učenici mlađih razreda organizovali su radionicu na kojoj su izrađivali životinje od recikliranog materijala.

Opširnije: Svetski dan životinja