НОВА ГЕНЕРАЦИЈА ПРВАКА

   pr1  pr2

    Свечани пријем нове генерације првака наше школе, одржан је 2. септембра 2019. Традиционално, пријем су припремили ученици другог разреда заједно са својом учитељицом Мирјаном Калајановић.

    Нову генерацију првака учиће Лела Ћурчић и Оливера Ћојбашић. Директор школе Миладин Божовић, одржао је поздравни говор. Он је ђацима и њиховим родитељима упутило речи подршке и новим школарцима уручио пригодне поклоне добродошлице.

Молебан за ђаке

  У нашој школи , првог дана нове школске године, свештенство приличке парохије, служило је молитву за успешан почетак нове школске године. Сви ученици и наставно особље присуствовали су молебану након чека су свима подељене иконе са молитвом пре учења

  Свештеник цркве ,,Светог Архангела Михаила’’ у Приликама, Синиша Никитовић, пожелео је свим малишанима успешну нову школску годину и да их у животу служе здравље и срећа.

   Директор Миладин Божовић, каже да се молебан у нашој школи служио по први пут.

                                          .moliban1    moliban 2

Дечја позоришнa представа ,,Осећања“ - Нушићијада

   nuš1 Драмска секција наше школе имала је част да се својом позоришном представом ,,Осећања“, представи публици првог дана фестивала комедије ,,Нушићијада“, 23. августа 2019., у 15 часова, на великој сцени Дома културе у Ивањици. Популарна и забавна тема, изузетно талентована деца глумци, одлична музика

, сценографија и костими, учинили су да бројна публика буде одушевљена представом, а тим наставника који је радио са децом, Верица Костић, Маријана Радовановић, Ана Павловић и Данка Вучићевић, буде поносан на своје ученике.

Opširnije: Дечја позоришнa представа ,,Осећања“ - Нушићијада

XIV ФЕСТИВАЛ ДЕЧЈЕГ ФОЛКЛОРА ,,СВЕТЛОСТ НА БРЕЖУЉКУ"

  f1XIV Фестивал дечијег фолклора Светлост на брежуљку, који традиционално сваке године 18. августа, у Приликама, организује наша школа, окупио је ове године велики број учесника из Србије и Северне Македонијеа спектакуларан наступ у ревијалном делу програма имали су гости из Белорусије, ансамбл Кукушечка.

Opširnije: XIV ФЕСТИВАЛ ДЕЧЈЕГ ФОЛКЛОРА ,,СВЕТЛОСТ НА БРЕЖУЉКУ"

Правилник о оцењивању ученика

На основу члана 75. став 5. Закона о основама система образовања и васпитања ("Службени гласник РС", бр. 88/17, 27/18 - др. закон и 10/19),

Министар просвете, науке и технолошког развоја доноси

Правилник о оцењивању ученика у основном образовању и васпитању

Правилник је објављен у "Службеном гласнику РС", бр. 34/2019 од 17.5.2019. године, ступио је на снагу 25.5.2019, а примењује се почев од школске 2019/2020. године. Правилник можете погледати овде.