Oпштинска спортска олимпијада у Братљеву

BRATLJEVOIMG 521133b4f3e074dcdbbd53c0b11db58f VОпштинска спортска олимпијада основних школа одржана је 7. јуна 2019. у Братљеву.

На такмичењу је учествовало сеадам школа: ОШ „Милан Вучићевић Зверац“ Братљево, ОШ „Светозар Марковић“ Ковиље, ОШ „Мићо Матовић“ Катићи, ОШ „Мајор Илић“ Кушићи, ОШ „Проф. др Недељко Кошанин“ Девићи, ОШ „Вучић Величковић“ Међуречје и ОШ „Сретен Лазаревић“ Прилике.

Opširnije: Oпштинска спортска олимпијада у Братљеву

Међуокружна олимпијада - Котража

KOTRAŽA20190604 131536 1Међуокружна олимпијада у Котражи одржана је 1. и 2. јуна 2019. године. Поред наше, учешће су узеле четири основне школе: из Латвице, Карана, те домаћина, Котраже. Програм је био веома разноврстан. Након најаве учесника, дефилеа такмичара и свечаног отварања такмичења, отпочела су и надметања.

Opširnije: Међуокружна олимпијада - Котража

Спортски сусрети просветних радника

  1SINDIKATIMG 20190609 112518У недељу, 9. јуна 2019. године, наша школа  била је домаћин просветним радницима ивањичке општине.

 Општински синдикат образовања Ивањице, организовао је традиционално спортско-рекреативно дружење. Сви учесници имали су прилике да учествују у спорту, али и да размене искуства везана за струку.

Kонкурс МТС-а „Стварамо знање“

   МТССа великим задовољством обелодањујемо да је на конкурсу МТС-а, „Стварамо знање“, наша школа, захваљујући великом броју гласова, сврстана у друштво двадесет основних школа из читаве Србије које ће добити средства за опремање информатичког кабинета.

   Подсећамо да је на конкурсу учествовало чак четрдесет школа, из четири различита дела Србије, а да је од тога половина, по пет из сваке групе, на основу броја гласова добила финансијска средства од ове српске компаније. Очекује се да ће пројекат бити реализован веома брзо, а крајњи рок за то је крај августа ове године.

  Колектив и ученици наше школе захваљују се свима који су својом добром вољом и гласовима током седам дана трајања конкурса помогли да наша школа добије ову вредну донацију!