Svečana dodela svedočanstava, diploma i nagrada

 

vid3U četvrtak, 28. juna 2018. godine, na Vidovdan, u sportskoj sali naše škole održan je opšti roditeljski sastanak za sve učenike od prvog do osmog razreda za kraj školske 2017/2018. godine.

Direktor škole Miladin Božović, nakon pozdravnog govora, čestitao je svim učenicima uspešno završenu školsku godinu, posebno želeći ovogodišnjim osmacima mnogo sreće i uspeha u daljem školovanju.

Ističući brojne aktivnosti koje su realizovane u ovoj godini, pohvalio je učenike i ukazao na brojne uspehe koje su postigli, zaključujući da je ova školska godina bila veoma uspešna. Veliki broj učenika nagrađen je za ostvarene uspehe na brojnim konkursima.

Učenicima su podeljene nagrade i diplome za brojna takmičenja na kojima su učestvovali, kao i nagrade za učenike koji su redovno pohađali nastavu od početka do kraja školske 2017/2018.godine.

Osmacima su uručena svedočanstva i diplome, a posebno je pohvaljen učenik koji je imao najveći broj republičkih takmičenja, a to je Milan Bugarčić.

 Od svih osmaka, čiji je odeljenjski starešina Stojanka Trifunović, nastavnica geografije, najuspešniji su bili: Isidora Jevđović, Igor Pejović, Jana Marjanović, Luka Maslarević, Miroljub Tomić, Milan Bugarčić, Nevena Miletić, Marko Bugarčić, Bojana Rajković i Marija Milićević.

Proglašen je i đak generacije, a to je Nevena Miletić, učenica koja je svake godine bila izuzetna u učenju, ali i ponašanju. Učestvovala je na različitim nivoima takmičenja iz različitih predmeta i postizala veliki uspeh.

Diplomu Vuk Karadžić dobili su:

- Nevena Miletić

- Jana Marjanović

- Luka Maslarević

- Isidora Jevđović

Za najbolju sportiskinju ove generacije nagradu je dobila Jana Marjanović, a za najboljeg sportistu nagrađen je Miroljub Tomić.

vid11

vid2

 

vid1

vid5

vid6

vid12

nevenaUčenik generacije za školsku 2017/2018. godinu, Nevena Miletić