Predstava za decu ,,Vilinske zavrzlame"

  pocetakvilU četvrtak, 27. aprila 2017. godine, u Ivanjici, u Domu kulture, učenici od prvog do četvrtog razreda gledali su mini mjuzikl za decu ,,Vilinske zavrzlame", glumačke trupe ,,Happy theatre", iz Beograda. 

Glumci o predstavi: “Vilinska zavrzlama” je nastala kao jedna moderna bajka, sa detaljima koje deca prepoznaju iz svog okruženja. Upotrebili smo maštu kao glavnu pokretačku energiju dece, tj. ovom predstavom ih podstičemo da i sami budu kreativni i maštoviti – samim tim nema scenografije u predstavi. Takodje, predstava je izuzetno edukativna. Finim instrumentima, smo se bavili motivisanjem dece da upoznaju sebe kao i da prepoznaju svoje kvalitete i talente, bavili smo se dečijim strahovima i kako da ih prevaziđu. Takođe, približavamo deci važnost učenja kroz život i ističemo sestrinsko bratsku ljubav,kao i to da kada smo složni, tada smo i jaki – ” Zajedno smo i lepši i jači!

Interakcija: Kroz komunikaciju glumaca i dece – predstava je izuzetno interkativna, deca učestvuju, pomažu da naši glumci pređu kopno, more, računaju sa glumcima postavljene zadatke, prave im “vetar u ledja’ i uključeni su u mnoga druga rešenja.

vilinske2 vileeee