Školsko takmičenje - recitovanje (I - IV)

U ponedeljak, 19. marta 2018. godine, u našoj školi održano je takmičenje u recitovanju za učenike od I do IV razreda. Plasman na opštinski nivo takmičenja ostvarili su: Aleksandra Pantović IV1Miloš Radovanović IV1Tomo Bugarčić IV2Miloš Bojović II2Milica Arapović I1Dunja Stević I1Emilija Kostić I1.

Opštinsko takmičenje - Biologija

Opštinsko takmičenje iz biologije održano je 17. marta 2018. godine u našoj školi. Rezultate takmičenja možete pogledati OVDE.

Opštinsko takmičenje - Tehnika i tehnologija

Opštinsko takmičenje iz tehnike i tehnologije i tehničkog i informatičkog obrazovanja održano je 10.03.2018. godine u Osnovnoj školi "Mićo Matović" Katići, za učenike sa teritorije opštine Ivanjica. Rezultate po kategorijama možete pogledati OVDE.

Dan žena

 

   opocetakDan žena, 8. mart, u našoj školi  obeležen је kulturno-umetničkim programom koji su prirpremili učenici od prvog do četvrtog razreda.

  Kroz folklorne i moderne igre, pesmu, stihove i glumu, poklone koje su đaci sami napravili  na časovima slobodnih aktivnosti, odato je priznanje majkama, bakama, tetkama i učiteljicama, koje imaju veliku ulogu u životu svakog deteta. 

Opširnije: Dan žena